Zakaj Tetiva?

Pri nas boste za svoj denar dobili celostno rešitev –
od načrtovanja do izvedbe.

Držimo se dogovorjenih rokov in dogovorjene cene. Potrjen predračun je pri nas osnova za račun – brez skritih presenečenj.

Imamo dolgoletne izkušnje na področju izdelovanja ograj in nadstreškov. V letošnjem letu  smo pridobili certifikat SIST EN 1090 – 2   – EC CERTIFIKAT O KONTROLI PROIZVODNJE 2106 – CPR – 0076.  To pomeni, da so naše kovinske konstrukcije podvržene certificirani notranji kontroli proizvodnje skladno z zahtevami Zakona o gradbenih proizvodih. Pridobljeni certifikat je osnova za CE označevanje kovinskih konstrukcij.

Imamo lastne proizvodne prostore opremljene s sodobno opremo. Osrednje-slovenska lega nam omogoča hiter dostop do vseh krajev v državi.

Montaže izvajamo od ponedeljka do petka v dopoldanskem času. Naša  izkušena ekipa običajno postavi nadstrešek v enem dnevu. Od vas pričakujemo samo, da poskrbite za dostop do električnega priključka.

certifikat

Naše prednosti

  1. Kakovost

    Certifikat SIST EN 1090 – 2   – EC CERTIFIKAT O KONTROLI PROIZVODNJE 2106 – CPR – 0076

  2. Izkušnje

    Imamo dolgoletne izkušnje na področju izdelovanja ograj in nadstreškov.

  3. Zaupanje

    Držimo se dogovorjenih rokov in dogovorjene cene. Potrjen predračun je pri nas osnova za račun – brez skritih presenečenj.

Tetiva

Znanje, sposobnost, delavnost in hitra odzivnost so temelj, na katerem gradimo svoj razvoj in bodočnost.

Zanesljivost in spoštljiv odnos do partnerjev, kupcev, dobaviteljev in vseh naših sodelavcev, pa nam omogočata graditi dobre medsebojne odnose.

Naši koraki

Kratka zgodovina našega podjetja

April, 2016

Pridobili smo certifikat SIST EN 1090 – 2  EC CERTIFIKAT O KONTROLI PROIZVODNJE 2106 – CPR – 0076. To pomeni, da so naše kovinske konstrukcije podvržene  certificirani notranji kontroli proizvodnje skladno z zahtevami Zakona o gradbenih proizvodih.

Marec, 2014

Obeležili smo 10. obletnico svojega obstoja.

September, 2013

Posodobili smo proizvodne procese z nakupom strojev za obdelavo inoks materialov.

Februar, 2010

Posodobili smo vozni park z nakupom novega tovornega vozila.

Oktober, 2008

Povečali smo poslovne prostore in ločili proizvodnjo in predelavo izdelkov iz  črnih materialov od proizvodnje in predelave izdelkov iz inoks materialov.

Junij, 2007

Razširili smo dejavnost na izdelavo nadstreškov, inoks in kovanih ograj ter zaposlili sodelavce, ki so strokovnjaki na svojem področju.

Marec, 2004

Po 30 letni obrtniški dejavnosti smo ustanovili podjetje Tetiva d.o.o.