Kaj delamo

Nadstreški nad vhodom, teraso …

Za zaščito vhodnih vrat priporočamo steklene nadstreške, ki delujejo lahkotno in nevsiljivo. Steklo je kaljeno in pritrjeno z okovjem na nosilce.

Nadstreški za kolesa – kolesarnice – EKO otoki

V našem podjetju izdelujemo, sestavljamo in montiramo nadstreške za avtobusne postaje in nadstreške za kolesa.

Inox zunanje ograje

Zunanje inox ograje nimajo samo vloge varovanja in zaščite, ampak s svojo strukturo in izvedbo zaključujejo in lepšajo naš dom. Izdelane so iz inoxa (nerjavečega) jekla.

Inox kanalete

Inox kanalete so namenjene zbiranju in odvajanju vode.

Kovane ograje

Kovane ograje nam ponujajo široko paleto sestavljvih elementov, kar pušča prosto pot naši domišljiji. Iz njih lahko sestavimo različne elemente za kovana dvoriščna vrata, kovane ograje balkonov in stopnišč.

Okenske rešetke

Okenske rešetke so namenjene varovanju objektov pred nepovabljenimi gosti. Izdelane so iz črnih materialov, primerno zaščitene. Lahko so izdelane tudi iz inoks materiala.

Inox notranje ograje

Inoks ograje nimajo samo vloge varovanja in zaščite ampak s svojo strukturo in izvedbo zaključujejo in lepšajo naš dom. Izdelujemo inox stopniščne ograje, inox notranje ograje in inox ročaje.

Inox steklene ograje

Steklene ograje kljub svojemu krhkemu videzu dobro služijo svojemu namenu. Izdelane so iz inox ogrodja v katerega je z različnimi pritrdili vpeto steklo. Steklo je lahko prozorno ali jedkano.